تقاضای برنج در ژاپن به کمتر از ۷ میلیون تن رسید

مصرف برنج به عنوان اصلی ترین عنصر غذایی در ژاپن کاهش یافته است زیرا مردم بیشتر به نان و رشته فرنگی روی آورده اند. تقاضای این کشور برای برنج در سال تا جولای ۶.۹ میلیون تن برآورد شده که برای اولین بار به زیر ۷ میلیون تن رسیده است.

این اقدام به خاطر افزایش قیمت این محصولات در بازار جهانی ناشی از درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین بوده و باعث شده تا ژاپن در معرض کمبود این محصولات کشاورزی قرار گیرد. از ۴۷ استان در ژاپن ۳۷ استان اعلام کرده‌اند که می‌خواهند کشت برنج را کاهش دهند.


منبع: https://www.irna.ir/news/84907730/%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%DB%B7-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%86-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از ژاپن تایمز، تولیدکنندگان غذای ژاپنی می خواهند مصرف داخلی محصولات مبتنی بر آرد برنج را ترویج دهند، زیرا ارزش کم ین در برابر ارزهای خارجی و تهاجم روسیه به اوکراین به طور قابل توجهی هزینه واردات سایر انواع غلات را افزایش داده است که می تواند بر امنیت غذایی ژاپن در آینده تأثیر بگذارد.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت کشاورزی ژاپن  پس از آغاز جنگ در اوکراین، کشاورزان این کشور موقتا کاشت برنج را کم کرده و به سمت کشت گندم و سویا رفته‌اند.