از پله ها رفتیم بالا و به محض ورود پرچم کشورهایی که جلوی در بود منو یاد کریستین، ماسیمو(استادای کنفرانس بازاریابی اینترنتی) انداخت که با دیدن پرچم کشورشون کلی عشق می کردن و به نظرم رستورانهای بین المللی حتما باید این کارو بکنن. اگر چه قیمت غذاها بالا است، اما منوی خاص آن و محیطی دیدنی، سبب میشود تا برای یک بار تست کردن و رفتن، توجیه کننده باشد. ما بار دیگر نشان دادیم که کیفیت بالا و ایدههای نو و خلاق، با قیمت مناسب و اقتصادی قابلعرضه هستند. رستوران فرانسوی آنتروکوت از جمله رستوران های فرانسوی معروف ایران است که میتواند طعم لذیذ غذاهای فرانوسوی را در خیابان کردستان تهران (شیراز جنوبی) امتحان کرد که به قول فود بلاگرها، به یک بار امتحان کردنش می ارزد. انتخاب غذا و منو می تواند بسیار در طراحی دکوراسیون رستوران به افراد الهام دهد و برای انتخاب المان، رنگ فضا، سبک ساخت آن به شیوه های مختلف از جمله سنتی، کلاسیک و …
اما در اصل رستوران های مدرن با حداقل هزینه و کاملا ساده و مینیمال طراحی می شوند. در این صورت می توانید بهترین و با کیفیت ترین رستوران های تهران را برای سرو غذا انتخاب کنید. دکوراسیون داخلی رستوران حوض خونه کاملا سنتی است و حوضی زیبا با ماهیهای رنگارنگ در آن قرار دارد که با فوارهای کوچک در وسطش صدای جریان آب را در فضا پخش میکند.در منوی این رستوران انواع غذاهای اصیل ایرانی مانند کباب و ماهی و برخی غذاهای محلی مانند قلیه ماهی و باقلا قاتوق، دیده میشوند. در فهرست معروف ترین پاتوق های کباب خوری تهرانی ها، رستوران البرز، همیشه جای خود را دارد و با کباب های هفتاد سانتی متری اش، اعتبار جهانی برای خود کسب کرده است. یکی از بخش ها ویژه و جذاب لابی هتل اسپیناس پالاس تهران، دیواری است که بر آن تصاویری از مدیران هتل اسپیناس پالاس تهران، درکنار میهمانان خاص و شخصیت های برجسته جهانی که میهمانان این هتل بوده اند، قرار دارند.
در ادامه به تشریح بیشتر هر یک از مزایای مذکور پرداخته شده است. رستوران البرز امروزه با بيش از ۱۲۰ نفر پرسنل متخصص، دو سالن پذيرايي، و يک سالن VIP مصمم تر و منسجم تر از گذشته به مشتريان خود خدمت رساني مي کند. برخورد پرسنل هم خوب بود. فیله هم که ریر پخته شده بود خوشمزه بود. در بیاد. رستوران قشنگی بود. با این وجود، هنوز نیزارهایی که بامبو در خود دارند سراشیبی تپهها را در غرب کشور میپوشانند. سيستم هاي HACCP ، استفاده از متخصصين بهداشت، ايزو و سيستم هاي مديريتي، فرستادن افراد به خارج از کشور جهت ديدن دوره هاي تخصصي، همه و همه از جمله مواردي است که رستوران البرز در آنها پيش گام است. باید تعادل ایجاد شود تا بتواند به هر دو نوع مخاطب پاسخ دهد. البته البرز سر دولت رو با میسیز رفته بودم قبلا ولی تازه فهمیدم که این دو هیچ ارتباطی به هم ندارن. دکوراسیون داخلی این رستوران به گونه ای است که برای پاریس گردها و لندن گردها، یادآور شکم گردی لاکچری در پایتخت عشاق و مد جهان (لندن و پاریس) است و حس مدرنیزاسیون در صرف غذا را تداعی می کند!
البته نباید از استیک های خوشمزه این رستوران نیز به سادگی گذشت که گزینه خوبی برای نوروز گردی در تهران است. در کنار این هماهنگی و محیط سازی، توجه ویژه ای باید به طراحی ارگونومیک رستوران نیز معطوف شود. اگر یک رستوران به روشی درست و اصولی فعالیت نداشته باشد مهم نیست که چقد زیبا و چشم نواز است ، هرگز به موفقیت نخواهد رسید. رستوران البرز، جای معروفی برای خوردن غذاهای دریایی نیست. با این حال، این به هیچ وجه یک عمل جهانی نیست. امیدواریم اطلاعات مفیدی را به شما کاربران گرامی ارائه کرده باشیم. از همان ابتدا هدف اين رستوران ارائه غذا با بهترين کيفيت و بالابردن استاندارد کاري در اين صنف بود. روایت عالی قاپو از عالی قاپو: سفره خانه سنتی عالی قاپو پس از افتتاح با رویکردهای زیر فعالیت خود را آغاز نمود ۱- احیا آداب پذیرایی و معیشتی سنتی ایرانی ۲-احیا آماده سازی و ارائه غذا ، نوشیدنی ها ، پیش غذاها و دسرهای سرتاسر ایران ۳- احیا و استفاده از ادوات پذیرایی سنتی ، ایرانی ۴- اجرا برنامه های فرهنگی ، هنرهای سنتی ایرانی به ویژه موسیقی سنتی ، موسیقی محلی ، نمایشهای مذهبی و آئینی و … ۵ – اجرای زنده برنامه های فرهنگی ، هنری به ویژه موسیقی برای اولین در سفره خانه سنتی عالی قاپو در سال ۱۳۷۴ سفره خانه سنتی عالی قاپو به دلیل ساختار و معماری هنرمندانه و سنتی آن محل مناسب و سزاوار برای ارائه برنامه های فرهنگی ، هنری سنتی به ویژه موسیقی و هنرهای نمایشی تشخیص داده شده و برای اولین بار در دوران معاصر این سفره خانه نسبت به برگزاری برنامه های هنری به خصوص موسیقی سنتی اقدام نمود.
بنابراین همواره در طراحی داخلی کافهرستوران به دنبال یک ایدهی خلاقانهی خاص باشید. در طراحی کافه رستوران مدرن باید به نکاتی توجه نمایید. از طرفی با توجه به داشتن ذهنیت های اولیه در کارفرمایان، بررسی بازار و مشتریان بالقوه، هرگز خالی از تعصب و نگاه اولیه نخواهد بود و پیشنهاد می شود این امر با متخصصان خودش مشاوره شود. اولین نکته اساسی در طراحی داخلی یک کافی شاپ توجه به میزان فضای موجود است که برای داشتن یک دکور کاربردی و شیک باید بر اساس ابعاد و متراژ کافی شاپ طراحی داخلی آن را انجام دهید. بهتر است دستمال و مایع دستشویی به اندازه کافی در دسترس باشد و با نظافت مرتب سرویس های بهداشتی رضایت مشتریان خود را جلب کنید.
در این تراس به واسطه موقعیت ویژه، هم می توانید منظره ای تماشایی از شهر تهران را ببیند و هم می توانید منظره کوه های باشکوه شمال و طبیعت بکر تهران را داشته باشد. شم اگر به این ویژگی ها دقت داشته باشید بدون شک می توانید به بهترین رستوران های تهران بروید. لوشاتو را باید یکی از گران ترین رستوران های پایتخت دانست. یکی از معروف ترین چلوکبانی های تهران که سالهاست پاتوق معروف کباب خورهای تهرانی است، رستوران البرز تهران واقع در سهروردی شمالی بوده که فضایی مدرن و لوکس دارد. این رستوران اصلا شعبه ندارد و معمولا در طول هفته شلوغ است. طراحی و معماری سنتی هتل داد یزد، باعث شده رستوران این هتل تبدیل به یکی از بهترین رستوران های سنتی یزد شود. یکی از پاتوق های خوبی برای مهمانان خارجی و بین المللی شرکت ها و موسسات ایرانی در تهران، همین رستوران البرز است.
کافه ها مکانی خاطره ساز و ماندگار در ذهن افراد و بسیاری اوقات تبدیل به پاتوق همکاران ، دانشجویان و دوستان می شوند. یکی از مشکلات بزرگ در طراحی ، اصرار کارفرما بر ساختمان اسکلت آجری بود که محدودیت های فراوانی دارد و نقشه پایین باید عینا در بالا اجرا گردد. یکی روشنایی معمولی و نامحسوس ساختمان است و دیگری ریل های سقفی که بالای میزها نصب شده اند. شکل این میزها مربع یا مستطیل است. همچنین بطری های شیشه ای خالی را که با موم شمع پر شده اند، برای تزیین قسمت مرکزی میزها در نظر بگیرید. معمولا در دکوراسیون چینی می توان گیاهان زیادی را دید. اما میگوی کبابی و میگوی سرخ شده و ماهی قرل آلا این رستوران لوکس و معروف، مشتریان زیادی دارد. ترولی چهارم انواع تمپورا و ماهی و میگو سرخ شده اومد و بعد گریل شاه میگو و ازون برون و ماهی سلمون اومد كه فوق العاده هم خوشمزه بودن. البته انتظار داشتیم که موزیک زنده هم داشته باشه ولی به دلیل شهادت اون شب موزیک نداشت. به همین دلیل هر مدیر موفقی برای شروع کسب و کار و یا انجام تغییرات در رستوران برای بهبود شرایط کسب و کار، لازم است چند ایده برای رستوران ایرانی و نکاتی دربارهی طراحی رستوران ایرانی بداند.
امروزه، افرادی که به رستوران می آیند علاقه ای به پلان شلوغ در یک رستوران ندارند. مثلاً اگر رستورانی را در مترو راه اندازی کنید لزوماً باید صندلیهایی برای نشستن موقت را تدارک ببینید. طراحی داخلی رستوران مطابق با فرهنگ چینی ها است و حال و هوای آن نشستن در میان فضایی مه آلود می باشد. در رستوران های کوچک نباید زیاد از رنگ های تیره استفاده کرد تا فضا از آنچه هست کوچکتر به نظر نیاید. شمامیتوانید با خلاقیت و در نظر گرفتن علایق و سلیقه مشتریانی که در آن منطقه وجود دارند به کسب و کاری پر رونق دست یابید. طراحی رستوران در تبریز با توجه به شرایط اجتماعی این شهر و ناهمگونی جمعیت این شهر از نظر سلیقه و سبک زندگی، امری بسیار حساس است.
یکی از رمانتیک ترین شام ها و نهار های زوج های جوان به مناسبت سالگرد ازدواج یا هر رویدادی، میتواند در فضای مجلل آنتروکوت تهران برگزار شود. این نوع نورپردازی تماماً به منظور افزودن زیبایی به طراحی داخلی سطح است. در این بخش به بررسی رستوران چوجی در رسانه واقعیت در معماری می پردازیم . هتل 5 ستاره قصر طلایی علاوه بر استان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) به بازار رضا، بازار بلور، بیمارستان موسی بن جعفر؛ بازار قماش، بازار ساعت و بازار سرشور دسترسی دارد. این موضوع به خصوص در مواردی که رقیبان زیادی در اطراف دارید، اهمیت زیادی دارد.
یکی از مباحث مهم در امر رستوران داری و سالن های غذاخوری بی شک نظافت محل است و پیرو آن میبایست در همان ابتدای بحث طراحی سالن رستوران فضایی را برای آن طراحی داخلی رستوران فست فود در نظر گرفت. شاندیز وی آی پی تهرانی ها را باید یکی از پاتوق های مهم ستارگان سینما و موسیقی کشور دانست که جشن های خصوصی زیادی در آن برگزار شده است و البته هموطنان هم میتوانند برای ثبت لحظات فراموش نشدنی سالگرد تولد و نامزدی، نسبت به رزرو این مجموعه اقدام کنند. وقتی شاندیز وی آی پی جردن رو دیدم خیلی خوشحال شدم چون دیدم بالاخره رستورانی تو ایران هست كه فقط غذا نمی فروشه بلكه حس زیبایی و خاص رو به مشتری ارائه می كنه. سومین مقصد شکم گردی لوکس تهران در تهران، رستوران شاندیز جردن است.