اما چین از پیوستن به این کارزار تحریمی روسیه خودداری کرده است. در میان اعضای آسه آن با توجه به مناسبات خاص شان با مسکو، تنها سنگاپور به این اقدامات مجازاتی پیوسته است و اکثر کشورهای دیگر از نام بردن از روسیه برای انتقاد از این کشور صرف نظر کرده اند.
وزارت امور خارجه ژاپن از قول کیشیدا گزارش داد که در مورد حمله روسیه به اوکراین، تلاش ها برای تغییر یکجانبه وضعیت با زور در هر منطقه ای، غیرقابل قبول است.
پایتخت کامبوج اولین مقصد سفر کیشیداست. وی همچنین قرار است در جریان سفر خود به این منطقه که تا ۱۹ نوامبر ادامه می یابد، در اجلاس گروه ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان در اندونزی شرکت کند و در مجمع همکاری اقتصادی آسیا – پاسیفیک در تایلند حضور داشته باشد.
گروه هفت کشور صنعتی از جمله ژاپن به همراه کشورهای دیگری چون کره جنوبی، یک سری تحریم های اقتصادی را علیه روسیه به دلیل حمله به اوکراین به اجرا گذاشته اند.
طبق گزارش این وزارتخانه، برخی از کشورهای دیگر نیز نسبت به شلیک موشک های بالستیک در کره شمالی ابراز نگرانی کردند و اهمیت خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره را مورد توجه قرار دادند.
براساس اعلام وزارت امور خارجه ژاپن، کیشیدا در این اجلاس تاکید کرد که جامعه جهانی باید اقدامی متحد در جهت خلع سلاح کامل، قابل اثبات و برگشت ناپذیر تمامی تسلیحات کشتار جمعی کره شمالی و موشک های بالستیک این کشور طبق قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل در پیش گیرد.
کامبوج از میانمار که از زمان کودتای فوریه ۲۰۲۱ تحت حکومت نظامیان است، درخواست کرد نمایندگان غیرسیاسی را به اجلاس های مرتبط آسه آن اعزام کن، اما این حکومت نظامی این درخواست را نادیده گرفته است.