همکاری کره جنوبی با اتحادیه اروپا برای مقابله با اثرات کاهش تورم در آمریکا
وزارت صنعت کره جنوبی افزود: گروه شرکت های صنعتی اتومبیلسازی، انجمن تولید خودرو کره جنوبی نیز قرار است در ماه سپتامبر بیانیه مشترکی درباره این موضوع با انجمن خودروسازی اروپا منتشر کند.
«لی چانگ یانگ» وزیر صنعت کره جنوبی روز دوشنبه در جلسه پارلمان گفت این کشور با بررسی دوباره تصمیم خواهد گرفت آیا شکایتی به سازمان تجارت جهانی درباره اقدام کاهش تورم آمریکا با توجه به تخطی آمریکا از قوانین این سازمان ارسال کند.
این قانون جدید که از سال آینده میلادی اجرایی میشود همچنین نیاز به دستکم ۴۰ درصد ارزش پولی مواد معدنی مهم برای باتریها از آمریکا و یا شریک تجارت آزاد آمریکایی دارد. این سهم به تدریج تا ۸۰ درصد در سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا میکند.
در نتیجه «ای وی» های فروخته شده از سوی شرکتهای هیوندا و کیا موتور کره جنوبی و پورشه آلمان در کنار سایر محصولات عمده تجاری که پیش از این واجد شرایط اعتبار مالیاتی بودند، دیگر چنین شرایطی نخواهند داشت و بر اثر تحولات اقتصادی در آمریکا متحمل ضررهای هنگفت خواهند شد.
انجمن خودروسازی کره جنوبی امروز تاکید کرد اقدام کاهش تورم آمریکا سالانه بر صادرات ۱۰۰ هزار «ای وی» تاثیر میگذارد. این انجمن خاطرنشان کرد چنین تبعیضی درباره محصولات کارخانههایش تخطی از اتحاد امنیتی و اقتصادی میان دو کشور است. شرکت های هیوندا و سامسونگ پیش از این از سرمایهگذاری ۲۷ میلیارد دلاری در آمریکا خبر داده بودند.
بدین ترتیب وزارت صنعت کره جنوبی در بیانیهای اعلام کرد کره جنوبی و آلمان که صادرکننده ای وی به آمریکا بودند، نگرانیهای مشابهی درباره اقدام کاهش تورم آمریکا دارند. این وزارتخانه اعلام کرد به دنبال راههایی برای همکاری با اتحادیه اروپا از طریق مذاکره با آلمان و این اتحادیه در آینده نزدیک است.
به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاری رویترز، «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا ۱۶ ماه اوت سال جاری لایحه ۴۳۰ میلیارد دلاری را امضا کرد که به اعتبار مالیاتی برای حدود ۷۰ درصد مدلهای «ای وی ۷۲» را که پیش از این واجد شرایط بودند پایان میدهد.